How to Succeed in Business Without Really Trying

Na eerdere successen als Urinetown, Legally Blonde, Fame, The Wiz en West Side Story speelden op 10 en 11 november 2017 de sterren van de hemel in ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’ in Stadsschouwburg Velsen.

Met ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’, de Pulitzer Prize en Tony Award winnende musical, ging De Jonge Stem in 2017 voor een musical met een knipoog. Een knipoog naar het bedrijfsleven, de jaren 60 en de toenmalige heersende dubbele moraal. Een eenvoudige glazenwasser, J. Pierrepont Finch, probeert via de aanwijzingen van een boek ongemerkt en zonder al te veel moeite op te klimmen naar de top van de bedrijfsladder. En in een wereld waar niemand echt lijkt te weten wat de ander eigenlijk doet, lijkt dat ook nog eens te lukken. Of toch niet?

 

Rolverdeling

FinchYannou Tamis
RosemaryBetsy Teske
Mr. BiggleyJoram de Boer
Bud FrumpBram Kroon
HedyNadesh Hendriks
SmittyNadia Kuling
Mrs. TwimbleMarieke Kors
BrattFloris Sliggers
Miss JonesMylène van de Vijver
KrumholtzAsha Hendriks
GatchYerdin Adelaar
Wanda WomperMadé Couwenberg

Ensemble:

Anne van den Burg, Anne Wellink, Annemiek de Vries, Anniek Bakker, Ayla Meijer, Denise Bakker, Caitlinn Behrendt, Derek Lamers Bocaranda, Fenne Bresser, Glenn Schutter, Griffin Beaumont, Inger Kaasenbrood, Joey Dib, Julia Kleijn, Kim van Dessel, Lisa Plug, Melanie Jonker, Minke Sliggers, Martine Appel, Niels van Oorsouw, Nikita van Zonneveld, Nora van Geldorp, Pip Kors, Rowan Zwikstra, Stijn de Boer, Vera de Bruijn